Sider

24. januar 2012

Sesongens siste jakt med Albin.

Ble en testtur med Albin igjen idag. Dessverre bare å konstatere at det er for mye snö. Kjörte meg nesten fast först, deretter ut i snöen. Fant harespor og Albin snuste omkring i 40 minutter, tidvis med litt lyd! Fant ikke ut av det og han sliter mye enkelte steder. Ble derfor ikke så lange turen og tror nok det var siste for sesongen. Hvis ikke det blir en siste tur for å trimme rådyra eller den feite feltharen som mates noen hundre meter unna her.

Begynt å trimme pelsen til Albin litt også, for en jobb. Ble ca ferdig med 1/4 igår kveld. Han koste seg da med et kjöttbein. Masser av hår ble plukket bort, men mye igjen altså. Han trenger litt pauser og mine fingre likeså.

Når vi kom tilbake fra dagens lille tur fikk han laget seg en borg i sofaen sin, hvor han ble fotografert noe motvillig.

Kanskje pga en bad hair day!!
Ser jo bedre ut når jeg ligger på ryggen, sant?

Et lite forskudd på grisjakt er betalt idag, bare å krysse fingrene for at man ikke blir lurt. Får teste et skudd med Mausern en dag også, for å väre på sikre siden för flyturen......

3 kommentarer:

Lindsjö taxar sa...

Söta bilder på Albin. Jo jag vet hur det är att trimma och basset har ju ännu mera hår än en dachs....Om du skall på utställning så ska visst basset trimmas på ett visst sätt. Kompisen som har basseten Chanel (se tidigare blogginlägg) tyckte det var svårt med utställningsfrisyr.

Unknown sa...

vilken lite sötnos :)

Fjällripan sa...

Så gullig!! :)

Blogglistenhits