Sider

17. juni 2012

Bildbonanza

Jaktboss-1 kamera er virkelig på gang om dagen. Masser med bilder av elg og hjort. Moro når mailer mottas fra de dype skoger. Litt ekstra moro når det er nye dyr også, denne gangen spesielt velkommen til en ny verdensborger.
Legger seg litt bak sin mor, bare for å gjöre grimaser til kamera. Nye generasjonen elg er födt til et liv forran kamera.
Ny litt mindre hjortebukk også. Bra det ikke bare er store..
 Störste elgen som har vist seg, blir kanskje en 6-takker til the Bagderboy....

Jeg har sett meg ut en annen elg.
 Vel får nok ikke skyte den, siden den er attraksjon i Ähtäri Zoo. Hadde et besök dit i år som ifjor. Denne gangen litt tidligere, men råbukken er jo ferdig utvokst og imponerende. Gull?
 Gjorde tydligvis jobben ifjor også, og denne er fersk av året.
 Skuffet over Jervene jeg så i fjor. I år mer fluffig pels på denne ungjerven.
Vildsvin finns også, her representert med en pyjamasgris. Galten sto hele tiden bak en busk og derfor ingen bra bilder, tipper ca 8 cm betar på utsiden.
Elgkalven på Jaktboss-1 var flott. Denne var også fin og enda mer vant til kameralinser.
 Vitsvansen var ikke kommet langt med sitt gevir, sto også lengst mulig unna. Årets nyekommere lå närmere, spesielt denne. Trykker seg godt ned i gresset. Ikke lette å se...
 Til tross for at vi var der midt på dagen, så var denne våken. Regner med det rykker litt i avtrekkerfinger til the Bagderboy ...
 Ugler er det også der, her sitter boksemesterne - slagugler. Morsomme fugler.
 Her en som tar opp kampen med dyrene. Landet på lengden for et vildsvin..
Morsomt å se de ulike kjente dyrene på näre hold. Men synes jo litt synd på noen av dem også, faktisk så synes klövdyrene å fikse det bra. To mårder og gaupene så litt mer innestengt ut, sammen med uglene. Björnen, bever, ulv, rev og fjellrev sov. Fikk litt bilder av rein, mufflon, visent, dov også. Til slutt i bildeserien en litt fremmed art med utrolig kraftig hale - Snöleopard.
Ble nok bilder det. Nå krysses fingrene for Danmark - som skulle hatt straffe nu.... Sverige dessverre ute av EM.

1 kommentar:

Lindsjö taxar sa...

Fina bilder du visar. Älgkalven var ju för söt när han grimaserar mot kameran.
Du skulle gillat kursen och haft Albin med

Blogglistenhits