Sider

18. juli 2012

Albin update

Besök hos dyrlegen idag. Albin har i lengre tid klödd seg mye og "nappet" seg på mage og lår. Ble derfor besök hos dyrlegen. Han liker ikke hundgodis og anbefalte rene kjöttbiter, er jo egentlig enig men de törkede kjöttbiten av 100% kjött er praktiske. Litt undersökelser av huden og legen fant at det måtte väre en parasit, sannsynligvis fått under et bad.

To spruter med medisin, og en resept. Spesialshampoo til 38 euro, litt tabletter for infeksjonen og litt ekstra fettsyrer som tilsettes maten for å hjelpe huden med reparasjonen. Maskmedel til katten og nesespray til menneske medförte utlegg på over 100 euro. Bör bli litt kjött iår:)

Albin er ellers i storform og ble litt bilder av en nyshamponert hund.
 Ikke veldig fornöd med at han også fikk krage. Men skjönner nå at han får mer kos når han kommer å forsöker klö seg selv bak öre uten å lykkes.
 Jaktboss hentet midt i alt bilder fra Jaktasle-1 igår også. En ny bekjentskap, hvilken er best å skyte for stammen - kronhjorten eller denne spissbukken?

2 kommentarer:

Lindsjö taxar sa...

Han är ju för söt Albin...hur var det, var du på utställning med honom?? Han är ju fin.
Undrar vad det kan vara han fått? Inte rävskabb eller så va??

Unknown sa...

Ikke kommet meg på utstilling enda. Han blir litt galen med andre hunder. Får se om han lugnar seg litt. Var en parasit, mulig fra vatn. Smitter ikke katt eller menneske.

Blogglistenhits