Sider

4. april 2013

Villmarksmessa

Første gang på Villmarksmessa på Lillestrøm. Mye å se på av våpen, kikkersikter, jaktreiser og klær. Holdt visakortet i lomma og kjøpte bare noen spekepølser. Ble imponert av en Doctor Unipoint kikkert, måtte være nypussa... Flott Sauer 202 Outback, og en 202 Hardwood.

Fantastisk rådyrgevir på standen til Diana jaktreiser, skutt i Ungarn og prisen var høy. Glemte å ta noe bilder før helt på slutten og da av et "stygt" elggevir fra Kanada.

I Finland har tripoden kommet og det er ikke lenge til 17.mai og jakttur nå. Gleder meg til mer skytetrening og vurderer å bytte ut Sako ammo med Lapua. Men er vel lettest å gå tilbake til Norma igjen. Vi får se hva dem har i butikken!!!

9 kommentarer:

Lindsjö taxar sa...

Alltid kul
Vi har en stor i Jönköping i maj
Elmia Game Fair

emil sa...

jeg er også misfornøyd med sako og kommer til å bytte ammo i år. vet ikke hva jeg skal bytte til. skulle hatt noen hardere og med større restvekt. noen tips?

Anonym sa...

tøft at dikkan har blitt så grove t å skyte at det er ammo'en som har skylda.... bruk norma oryx, gjennomskudd og lite kjøttødeleggelse (viss ein treffer då...) hilsen jaktboss

Unknown sa...

Nosler Accubond er den nyeste til Norma, men leveres bare i 7x64, 30-06 og 300wm. Ellers er jo Lapua Naturalis helkobber og nesten alltid 100% restvekt. Oryxen er bra den, men mater dårlig i min mauser.

emil sa...

ja sånn har det blitt. tenkte oryx jeg også, ikke fordi jeg kan noe om det men facebook-kongen[jaktboss] skryter fælt av de. men de er så dyre at jeg må få banken til å sponse meg i år...

Unknown sa...

Tittet på litt priser og Accubond er ca 12 % dyrere enn Oryx. Godt man ikke skyter for mye dyr i løpet av jakta!! Ta et kurs i hjemmeladning lønner seg snart.

Anonym sa...

Bruker ikkje du nosler da asle? Håller vel i massevis den.... emil, ei pakke rekker vel t 3 sesonger for deg au, å då e me nee på ein tredjepart a prisen...

Unknown sa...

Par år siden jeg skjøt med Nosler, bruker jo mye mange skudd pr vilt! Ingen spesiell jaktlykke med Sako - som forsåvidt er årsaken til bytte:)

emil sa...

Kommer vel å gå minst ei pakke i sverige.

Blogglistenhits