Sider

12. juli 2010

Storbukk på Jaktasle-1

Emil gjorde et gnistrende comeback etter ferieturen sin og sjekket Jaktasle-1. Endelig var kronhjorten tilbake og han har brukt tiden godt.

Teller til 10-tagger på et godt balansert gevir. Hadde stilt om til makslengde på filmene og trodde det ga 15 sekunder på natten, men den gang ei. Kun 5 sek på natten og 30 om dagen. Her blir det justeringer.
Ellers var det mye elgbesøk også, totalt seks forskjellige elger (en okser, to kuer og tre kalver). Fire kom på samme bilde.


Linselusa mister snart sitt kallenavn, og kronhind med kalv er savnet. Til gjengjeld et etterlengtet gjennsyn med storbukken.

9 kommentarer:

Per VG sa...

Dæven detta var rått!! Den hjorten skal me ha te høsten! Lite symetrisk gevir på den stuten...

Unknown sa...

Er vel et perfekt dyr for vidre avel den kronhjorten. Taggene til "stuten" er allerede funnet bruksområde for så den er 1.pri..

Emil sa...

er temmelig sikker på at det er 4 forskjellige elgkalver, tror ingen klarer å tenke på avl hvis den kronhjorten kommer på post.

Unknown sa...

4 forskjellige på JaktAsle-1? To sett med tvillinger da eller en ku til med kalv? Kan ikke se det på mottatte bilder men...

Per VG sa...

Nei den avlinga kan andre tenke på... men om den hjorten er der te høsten er vel ein heilt annen sak...den er vel smartere enn alle oss te sammen. 4 forskjellige kalver?? Se på tidspunktet på kua og kalven på Rasåsen, det er nesten det samme som den enslige kalven. Da er det 4 kalver i terrenget, men ikkje på Puttåsen vel?

Emil sa...

nei. 4 kalver til sammen. og det er bare de som er med saltsteinene.

Per VG sa...

Då e me enig!

Anders sa...

Fin kronhjort!!! :)

Hauk sa...

Jaggu sjeldent med tvillingkalver nå for tida. Har dikkan begjønnt med prøverørsbefruktning på Sannesmoen?

Blogglistenhits