Sider

26. september 2011

Bensin

Ble en avkortet tur med Albin idag. Hadde store planer om å kjöre til et riktig bra sted, men tanken var nesten tom... Derfor kun en kort kjöretur til et område jeg har värt flere ganger. Hare er det, og masse små veier. Albin sendte en elg avgårde med noen få bjeff, deretter fikk han godlukt i nesa. Etter litt stöting på fot, tror jeg han fikk igang haren. Rett på veien og hvor det gikk frem og tilbake, lurt i startblokka. Fant ikke ut av det.
Etter en forflyttning var det godfot igjen, og denne gangen med tilnärmet full los. Heldigvis ble det mer intenst og tror igjen at haren var på beina. Igjen rett på en vei og etter 20 minutter frem og tilbake, att og fram ble Albin lei av stedet. Ikke lett å få fart på haren idag altså.
Pluss i margen for at elg synes mindre intressant, ellers litt kiipt at han ikke fikk fart på haren. Må vel lykkes en vakker dag og haren kommer rett på meg.

Jaktboss trener elgbikkja om dagen og det höres ut som elgbestanden er god. "Skovelposten" fremstår som den sikre med dog intime posten.

NB! Tömmerprisen i Finland er for tiden ca 60euro pr kubikk iflg dagens avis. Sto lite om hvilken kvalitet dette gjaldt, mulig det er selvsagt. Dette noe ned fra over 70 euro i 2007.

3 kommentarer:

jaktboss sa...

Pluto nærmer seg toppform, så d ser ut som driveren får ei intersann æljjakt... Fersk bronntråkk på toppen a langenbakken viser at stuten e i nærheten... Tømmerprisane e nokså like i norge å finland for eg antar d e snakk om skurtømmer.

Unknown sa...

Godt det er en stut i närheten. Litt langt unna skovelposten men!

Emil sa...

det er så mye elg at jakta kan være over før driværn har kommet seg ut av stua.

Blogglistenhits