Sider

26. januar 2014

Pussige jaktdag

Ble en jakttur idag, -4 til -2 grader og overskyet. Dessverre mer vind enn det var lovet (6-8 ms).

Turen gikk til sikkert rådyrsted, problem er närgående vei og mye bebyggelse. Og det skulle også vise seg å väre mye hunder som sto ute. Merkelig runde ble det. Albin direkt ut men hörte ikke losen pga mye andre hunder og vind. En fin runde og jeg står godt. Taper på uttaket og surrer rundt med blant annet en runde ut på veien og tilbake. Jeg bestemmer meg egentlig for å avslutte, men da blir det nye runde og hvis det var noe forran gikk det närmest rundt meg. När vei igjen og derfor får jeg tak i Albin.

 Ble altså kun en knapp time der. Mye rådyrspor, men alt for mye annet...

Dagen var ung og derfor nytt sted. Tenkte litt på et område när hjemme der jeg så geit og kid i går. Men bestemte meg for gammelt harested på en odde. Der ble det mulig et uttak, men ble deretter mulig tap. Dette etter at kondomdress var fjernet, snöen virket ikke å feste seg i pelsen idag. Potene ble smurt med salve og holdt også.

Deretter tok vi en sving, uten å se särlig med spor. Litt revspor og elg var alt.
Retur til bilen og Albin var oppe i nesten 14 kilometer idag. Litt halt men ikke mye. Håper tempraturen holder seg sånn at jeg kan ta en tur midt i uka. Fredag er årets siste dag for rådyrjakt, deretter kun hare og revjakt---

2 kommentarer:

Anonym sa...

hørast ut som ein mulig bra dag... mvh jaktboss...

Lindsjö taxar sa...

Bra att han klarar sig Albin. Vi har ju slutat med vår jakt med. Tyvärr är det ju inga har eller rävhundar vi har :-)

Blogglistenhits