Sider

9. august 2010

"D myssær a hjort"

Et relativt lokalt uttrykk, men gir godt uttrykk for aha-opplevelsen etter kamera ble satt ut i terrenget. Bestanden er nok i kraftig ökning men jeg hadde ikke trodde det var så mye hjort. Uke 31 på Jaktboss-1 og det har värt minst tre ulike hjorter, og totalt er det på begge kamera foreviget minst 8 ulike. På Jaktasle-1 hadde det kun värt en pinntjur på besök, legger skylden på varmen - men nå var det mer vann i skogen ifölge de trofaste korthentere. Her en mindre hjort med en beundrer i skyggen.


En liten rovfugl var også på besök, jeg tipper på vepsevåk/bivråk. Men ikke lett å si...


Helgen har värt tilbragt ved Östersjöens bredd og det var riktig bra abborbett fra kl 21 til 23. Störste abbor var störrelse Crocs 36.

Vi fikk også en hork/gärs som vi kastet til måkene. Fikk et bilde også når måken forsynte seg. Fint triks med risiko for nakkesleng.


Fikk oppleve både torden og skyfri himmel. Mest action i skylaget för tordenväret.
Det er også dagen för dagen for rådyrjegere. Emil rapporterer om god jaktlyst og mms av nyskutt råbukk för jeg er våknet mottas gjerne!!!

7 kommentarer:

Emil sa...

krysser fingrene for at jaktflaksen er like stor som jaktlysta

jaktboss sa...

sitter m blanda følelser omkring jaktflaksen t emil, har ikke sjans før fredag morgen sjøl...

Emil sa...

det er det som er bonusen

Unknown sa...

Lykke til Emil, spar noen til Jaktboss og ikke minst Rattata!!! Selv var jeg å skjöt litt idag, og det gikk "hyfsat". 70 av 100 poeng, fire stående og seks mot löpende elg på 75 meter. Fornöyd.

trond sa...

fin tryte

Hauk sa...

Eg har vært ute etter oransje Crocks lenge nå. Hårr har du fått tak i de?

Unknown sa...

Oransje kun i Finland, eksport ulovlig.

Blogglistenhits