Sider

26. september 2012

Vitsvans los?

Tja som overskriften sier, mulig det var det men usikker. Spor i veien var litt små til å väre elg synes jeg, men ikke lett. Store til å väre vitsvans også. Noen innspill?

 
Uansett stoppet det etter litt over 30 minutter (losen i gult). Men da hadde det gått rundt meg (rosa sirkel)!! Var på hugget da opptaket hörtes ut som hare og losen var tettere enn elglosen tidligere på dagen. 
 
Albin leiter bra og finner elg. Ca 19 km idag i löpet av 3 timer, altså bra tempo. Ok vär idag med 5-10 grader, nesten vindstille og tört.

Los 2 krysset los en som man ser. To lilla flekker er hvor vi flyttet elgjakttårn, opp til veien. Ser ut til å väre en dårlig post. Der Albin stoppet å lose på veien har tidligere elglos gått over, og rett til der jeg sto!!! Var derfor på hugget når jeg så runden. Spörsmålet man heldigvis slipper å svare på er om et rådyr hadde overlevd möte med meg, om det var losdyret!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

så store ut. tror det var en elg. du må legge en 30-06 i sporet så er det lettere å se størrelsen.

Anonym sa...

d e vel små æljer i finland au...

Anonym sa...

Ekorn! Jeg så den!

Unknown sa...

veldig liten elg må det da väre og alene!! Så ingen store spor nemlig. Spisse var dem også. Björkelöv og finger er vel bra referanser:) Ekorn har ikke klöver i Finland!

Unknown sa...

Hadde det värt kronvilt her så ville helt klart det värt konklusjonen...

Anonym sa...

Det virker vel som du har bestemt deg allerede.

Blogglistenhits