Sider

4. september 2016

Hjortejakt hos Jaktboss






>Da var høstens jaktsesong skikkelig startet med en helg hos JaktBoss. Ble ikke tellende reaultat på meg, men en hjorte obs. Trolig bukk. I tillegg hind og kalv også obervert dag en, som ble avsluttet med kort rådyrlos.

Albert fikset kjøtt på lørdagskvelden. En grevling endte sine dager og ble slaktet. Ferdig flådd med Havalon søndag morgen, og kniven imponerte. Grevlingen hadde en tomme fett over ryggen. Låret tatt av og hengt opp.

På dag to blir det tidelig action, kun tre av fire poster på plass når det smeller hos årets nytilskudd SIM. Hjort som ble reddet av en furu, og var etter min mening litt vel ureint for skudd på joggende hjort. Intet blod og sporet over en kilometer. Den lever uskadd videre. Albert så den etter skudd, men da uten gevær som jeg var helig og fikk låne hele helga.

Nytt drev hvor det blir en elgobs. Doooris er avsted men skjer intet.

Skogsgrisen blir skjært opp. Salt og pepper før en god runde i stekepanna. Smaken helt nøytral men opplevdes seigt, tross et ungdyr. Litt urolig for trikiner og smakebiten var ikke veldig stor, men to tøffe menn har nå smakt grevling!!!!

Håper på kopi av bilde på storbukken som kom idag!!!!

Ingen kommentarer:

Blogglistenhits